Telefon: 042-20 06 28

Evenemang

Följande är anmälda i evenemanget

Anmäl dig nu!

Aleksandra KoåaczewskaEkonomikontoret AB
Antonia GarpvallStudent
Caroline Ahldén Navigator
Caroline GarpvallCG Law
Caroline SyEkonomikontoret
Christina appelqvistExperis
Diaa khalileHelsingborg lasarett
Dimitrij AleshkovHBG Works
Grethe HedströmHelsingborgs Företagsgrupper
Joakim LassenOy Scandic Trans Ab
Johan HanssonEradur
Katarina IkonomidouHelhetsAkademin
Lars-Olof GarpvallTETRA Chemicals Europe AB
Lisbeth ThomssonNestle
Mariana PihlAWA Sweden AB
Mats PålssonSibylla Sydhamnsgatan
Mikael NordströmNPP Photo Sweden AB
Patrik Hedström
Sahand KoushaPerstorps Kommun
Sofia TunérEkonomikontoret AB
Stefan ThomssonMake till Lisbeth
Thomas AppelqvistChristina


After Work på Bollbrolyckan!

Datum: 2019-12-12 Tid:16:30 - 23:00


 

Välkommen på After Work med Xperience show på Bollbrolyckan,

torsdagen den 12 december! 

 

 

 

Ett underbart tillfälle att mingla och fylla på med glädje och inspiration.

Bjud gärna med dina kollegor, någon vän eller respektive!

 

Vi träffas kl 16.30 och får information om företag av Sabina Söder.

Därefter bjuds det på ett glas vin/öl/aloholfritt alternativ samt något tilltugg.

 

Strax innan 19 startar Xperience show som vi får se från baren.

(Ingår i besöket)

 

Finns även möjlighet att boka en sittande tre-rätters för 400:- .

Meddela till Grethe senast den 9 december om ni

vill boka och vilken meny ni väljer!

 

4 olika menyer att välja på:

 

*Alla rätter är laktos och glutenfria

Meny 1 ( Kött )
Förrätt: Julsill, rödlök, ägg, kapris, creme fraiche, dill, rågbröd

Varmrätt: Glöggsotad fläskfilé, apelsin/rödlökschutney, bönor, rökt sidfläsk, rödvinsreduktion, potatiskaka

Dessert: Kladdkaka, hjortron, grädde, clementin, kanel, ingefära, äppelchutney

 


Meny 2 ( Fisk )
Förrätt: Julsill, rödlök, ägg, kapris, creme fraiche, dill, rågbröd

Varmrätt: Citron/apelsin bakad Torskfilé, äpple, pumpa/nejlikor, räkor, saffran/hummersås, potatispuré

Dessert: Kladdkaka, hjortron, grädde, clementin, kanel, ingefära, äppelchutney

 


Meny 3 ( Vegetarisk )
Förrätt: Ugnstekta endiver med rostade nötter

Varmrätt: Gorgonzolarisotto med rostade pinjenötter, ostronskivling och sparris

Dessert: Kladdkaka, hjortron, grädde, clementin, kanel, ingefära, äppelchutney

 


Meny 4 ( Vegansk )
Förrätt: Vegansk toast med tofu och tångcaviar

Varmrätt: Kronärtskocksbiff med rostade grönsaker, blomkål och ricotta cremé med lime och pistage

Dessert: Vegansk kladdkaka

 

 




Börja prenumerera redan idag!
Med Helsingborgs Företagsgruppers Bulletin får du det senaste

Har ni frågor eller undrar över något är ni välkomna att kontakta mig!
Grethe Hedström
Telefon: 042-20 06 28 E-post: grethe@helsingborgsforetagsgrupper.se

Kontakta oss


Florettgatan 29c - 254 67 Helsingborg
Telefon 042-20 06 28
Mobil 070-678 06 28
grethe@helsingborgsforetagsgrupper.se
Nätverka • Påverka • Samverka
webbplats skapad av